Dostava


Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Za vsa naročila, oddana do 15. ure (ob sobotah do 10. ure), je pošiljka odpremljena v istem dnevu in dostavljena naslednji dan (z izjemo nedelj in praznikov).

Če katerega od naročenih artiklov ni na zalogi, bo pošiljka odpremljena v najkrajšem možnem času, to je tisti dan, ko bodo artikli na zalogi. V primeru spremembe dobavnega roka kupca o tem pravočasno obvestimo.

Dostava se izvede na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. V primeru, da v času dostave na navedenem naslovu niste dosegljivi, vam Pošta pusti obvestilo o prispeli pošiljki, ki jo dvignete v navedeni enoti Pošte Slovenije.

V primeru, da paketa ne prejmete v 3 delovnih dneh, to sporočite na elektronski naslov info@ujemizdravje.si

 

STROŠKI DOSTAVE

Stroški dostave so odvisni od teže in velikosti izdelka. Za manjše, lažje izdelke znašajo stroški dostave 1.90 EUR, za večje pa 3.90 EUR. Strošek dostave se samodejno izpiše ob postavitvi izdelka v košarico.

Dostava je pri nakupu v spletni trgovini UjemiZdravje.si v skupni vrednosti nad 70,00 EUR brezplačna.

V času posebne akcijske ponudbe je lahko dostava brezplačna tudi pri nižjih zneskih nakupa. Znesek, ki še manjka do brezplačne poštnine, je razviden v košarici.


košarica  

izdelek (prazno)
Darilna embalaža