Brezžični termometer

Na zalogi

Brezžični termometer z alarmom za merjenje telesne temperature

Nepogrešljiv pripomoček za skrbne starše

Količina:
 


89,00 €

Spremljanje telesne temperature ob sumu razvoja bolezni ali med samo boleznijo je predvsem pri otrocih nujno iz vidika preprečevanja zapletov, kot sta dehidracija in vročinski krči. Pogosto merjenje temperature s klasičnimi termometri med spanjem je moteče tako za otroka, kakor za nas starše, saj zahteva nenehno skrb in naporna nočna dežurstva.

 

Nalogo spremljanja telesne temperature prepustimo raje brezžičnemu termometru. Oddajni del s temperaturnim tipalom namestimo pod pazduho, sprejemni del s prikazovalnikom pa postavimo na poljubno mesto v območju 50 metrov. Nastavimo še temperaturo, pri kateri želimo, da se vklopi alarm in mirno zaspimo. V primeru, da temperatura preseže nastavljeno vrednost, nas bo termometer z zvočnim signalom opozoril na povišano telesno temperaturo.

 

Brezžični termometer lahko uporabimo tudi za monitoring temperature skozi daljše časovno obdobje, saj se izmerjene vrednosti shranjujejo v spomin naprave.

 

Termometer lahko enostavno spremenimo v priročen merilnik sobne temperature ali v namizno uro.

 

Več informacij o delovanju in uporabi najdete v Priročniku za uporabo (kliknite na jeziček "Navodila za uporabo") ali kontaktirajte našo strokovno ekipo.

 

 

MNENJA UPORABNIKOV

Imam hčerkico Mašo, ki je stara 3 leta. Ker je deklica že enkrat doživela vročinske krče, mi je zdravnica svetovala, naj ji med boleznijo spremljam temperaturo in jo pravočasno znižujem, da se krči ne bi ponovili. Nerada se spomnim neprespanih noči, ko sem dežurala zraven Maše in ji merila temperaturo. Ker z Mašo živiva sami, je bil to zame neznanski napor, saj sem morala zjutraj utrujena v službo. Sedaj si težko predstavljam, kako bi shajala brez daljinskega termometra, saj ga hčerki le pritrdim pod pazduho, termometer pa postavim ob vzglavniku, da me zbudi, ko ji med spanjem temperatura naraste. Daljinski termometer bi vsekakor priporočila vsem staršem z majhnimi otroki.

Sabina M.


Brezžični termometer uporabljamo nekaj mesecev in smo nadvse zadovoljni, saj nam avtomatsko sporoči, ko otrok dobi vročino. Z možem imava tri otroke in lahko si predstavljate, kako je v poznih jesenskih mesecih in spomladi, ko se pričnejo viroze. Na čase se zdi, da imamo doma vsaj enega dežurnega bolnika in težko si predstavljam, kako smo se prej zbujali sredi noči in otrokom merili temperaturo. Poleg tega smo otroka ponavadi prebudili in spanja je bilo konec, čeprav otrok ni imel vročine.


Mojca S.Dolgo časa sva z ženo iskala termometer z alarmom, ki skozi daljši čas otroku meri temperaturo, predvsem za čas spanja. Od prijateljev sva izvedela za spletno trgovino Glarimed in naročila brezžični termometer: Redno ga uporabljava, saj nama zares olajša nočna dežurstva. Tudi za otroka je manj moteče, saj ga več ne zbujava sredi noči z merjenjem temperature. Ugotovila sva tudi, da je termometer uporaben tudi za druge namene. Z ženo sva namreč začela prakticirati tako imenovano NND kontracepcijsko metodo za ženske, ki temelji na periodičnem merjenju temperature. Žena si senzor termometra pritrdi pod pazduho in temperatura se tekom dneva avtomatsko beleži v spomin termometra vsakih 30 minut. Zares odličen in vsestransko uporaben izdelek.


Darko T.

košarica  

izdelek (prazno)
Darilna embalaža